5 Tips about nekretnine istra You Can Use Today

Wiki Article

Laleli je dio grada sa trgovinama za turiste, u kojima će se putnicima iz zemalja ZND ugodno smjestiti.

Nudimo moderan prostor za održavanje poslovnih sastanka u manjim grupama s mogućnošću komotnog smještaja.

Mnoge od tih nekretnina imaju mogućnost pristupa brodom i mali privatni mul, tako da možete vezati svoj brod ispred kuće. S kristalno čistim morem samo nekoliko koraka od nekretnine, prekrasan pogled na a lot more je garantiran i uživanje u zalasku sunca dok slušate zvukove valova najbolje je objašnjenje zašto su te nekretnine uvijek u velikoj potražnji.

U "Broker" agenciji za nekretnine su specijalisti za nekretnine u svim krajevima Hrvatske. Imamo široku paletu vila na otocima, apartmana u slikovitim starim gradovima, kuća u blizini kristalno čistog Jadrana, nekretnina iz snova ili bilo koju drugu vrstu nekretnina za razvoj u glavnim turističkim područjima Hrvatske, poput Dubrovnika i Istre.

Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

Agencija ima više od fifteen ovlaštenih i licenciranih agenata, opsežne usluge i oglašavanje u cijeloj Europi sa snažnom mrežom nekretnina u 10-ak zemalja koji prate kljente od prvog kontakta, similar prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.

Cilj nam je biti Vaš najbolji i najpouzdaniji associate u potrazi za nekretninama. Sve ćemo prilagoditi Vašim uvjetima.

Ova web stranica koristi kolačiće poslužitelja u namjeri poboljašanja (ili što boljeg) korisničkog iskustva prilikom korištenja stranice. Da li se slažete s upotrebom kolačića?

Uživajte u prirodnim ljepotama Hrvatske, prekrasnom pogledu na Jadransko far more i mediteranskom načinu života tijekom cijele godine.

Jedna od najposjećnijih regija u Hrvatskoj, ne samo zbog jedinstvene arhitekture koja spaja prošlo Rimsko Carstvo s današnjom mediteranskom kulturom, već i zbog prirodnih ljepota, nacionalnih parkova, bistrog mora i skrivenih dragulja kulturne baštine koja privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

), tužbe, žalbe, prijedloge, zahtjeve, molbe i druge podneske kao i eventualno zastupanje naših kljenata od strane tima odvjetnika s kojima ostvarujemo stalnu poslovnu suradnju, usluzi geodetskih i katastarskih usluga usluge oglašavanja na našim Web stranicama i Sensible Commit Houses oglasniku.

Naravno, naša agencija će  vam pomoći da izaberete nekretninu koju želite i zakazati Vam termine razgledanja istih.  

Naša misija je ostvarenje želja naših klijenta, mi slušamo što nam govorite i usredotočeni smo na realizaciju vaših želja u čemu nam koristi naše dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje o tržištu.

Kod gradnje: • Posredujemo kod projektiranja i arhitektonskih usluga, Posredujemo kod parcelacije i svih gemetarskih usluga za ucrtavanje gradilišta izgrade, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje lokacijske dozvole, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje građevinske dozvole, Prikupljanje sve potrebne dokumentacije za dobivanje uporabne dozvole, Ugovoranje priključaka struje, vode, kanalizacije za potrebe nove get more info građevine.

Prodaja luksuznih nekretnina Luksuzne nekretnine - prodaja luksuznih nekretnina u Hrvatskoj. Oglasi za prodaju luksuznih kuća, vila i stanova sa slikama i cijenama.

Report this wiki page